CS-7310SX

MOTORNA PILA ECHO CS-7310SX

9.625,00 kn
7.700,00 knbez PDV

Šifra: 121791

ECHO Motorna pila model CS-7310SX
MOTORNA PILA VRHUNSKOG JAPANSKOG PROIZVOĐAČA ECHO - 5 godina garancije za privatne korisnike, 2 godine za poslovne korisnike!


Proizvođač: Echo
Besplatna dostava

ECHO CS-7310SX profesionalcima donosi istinsku snagu i upravljivost. Snažni dvotaktni motor od 73,5 cm³ stvara ogroman okretni moment i pruža iznimne performanse rezanja za tešku sječu. Teška samo 6,8 kg s ergonomskom i robusnom konstrukcijom, idealna je za najzahtjevnije profesionalne poslove. Magnezijeve pločice znače da je tijelo izuzetno čvrsto i otporno.


Robusna, moćna i vrlo upravljiva

CS-7310SX dizajnirana je od temelja za profesionalnu upotrebu u šumarstvu. Svaka komponenta i svaka značajka posebno su dizajnirane za stvaranje alata u koji se možete pouzdati iz dana u dan.


Sustav centrifugalnog odvajanja prašine

Novo razvijeni uređaj za pročišćavanje zraka G-force masivno smanjuje potrebu za održavanjem čuvajući unutarnje dijelove od prašine i krhotina.


Značajke za profesionalce

Rotirajući hvatač lanca od plastike. Bočni zatezač lanca za jednostavno podešavanje lanca. Zatvarač sa preklopnom ručicom za jednostavno nadolijevanje goriva ili ulja. Standardne matice sa osiguračem. G-FORCE sustav za pročišćavanje zraka i veliki zračni filter. Prozirni spremnik za gorivo, jednostavan prikaz razine goriva.

Tehnologija Certifikat za CE
Tehnologija CDI tehnologija
Tehnologija G-FORCE - odstranjivač nečistoća
Tehnologija Radni zub
Tehnologija Bočni napinjač lanca
Tehnologija Automatsko zaustavljanje
Obujam Motora73,5 cm³
Snaga (kw/ks)4,1/5,6
Težina6,7 kg
Lanac50, 60, 70 cm / 20, 24, 28"