PUHAČ ECHO PB-2620-L

355,00 EUR 2.674,75 kn

Šifra: 121305

PB-2620-L lagana, profesionalna ručna puhala X serije je sila s kojom trebate uzeti u obzir. ECHO-ov najbolji ručni ventilator u klasi napunjen je snagom i mogućnostima za povećanje produktivnosti profesionalaca. Odlikuje se motorom profesionalne klase 25,4 ccm, sekundarnom ručicom za najbolju upravljivost i tehnologiju protiv vibracija.


Proizvođač: Echo

PB-2620-L je ECHO-ovo najmoćnije dvotaktno ručno napajanje u svojoj klasi. Dio je serije X, to je najbolji proizvod u klasi s mnoštvom funkcija dizajniranih za povećanje produktivnosti profesionalnog korisnika.

PB-2620-L ima motor profesionalne klase 25,4 kutije za poboljšani omjer snage i težine i idealan je za čišćenje listova i nečistoća.

Rotacijski upravljački dizajn smanjuje žiroskopski učinak na zglobu radi udobnosti korisnika i smanjenog umora. Dodatak sekundarne ručke poboljšava upravljivost i udobnost. Grupirane komande, uključujući leptir za gas s "tempomatom", lako su dostupne i omogućuju rukovatelju da zaključa leptir za gas u raznim postavkama radi povećane kontrole. EZ-lock osigurava da puhačka cijev bude pričvršćena za stroj. Sustav cijevi Posi-loc ™ osigurava sigurnu vezu između dijelova cijevi.

Tehnologija X serija
Tehnologija Certifikat za CE
Tehnologija CDI tehnologija
Tehnologija POSI-LOCK
Tehnologija EZ sustav zaključavanja
Tehnologija Veliki filter zraka
ProizvođačEcho
Obujam motora25,4 cm
Snaga (KW/KS)0,9 / 1,20
Težina4,4 kg
Maksimalna brzina zraka76,7 m/s
Volumen zraka726 m/h