Slika od TRIMER ECHO SRM-335TES/L

Žao nam je - ovaj proizvod više nije dostupan

TRIMER ECHO SRM-335TES/L

4.299,00 kn
3.439,20 knbez PDV

Šifra: 119621

MOTORNI TRIMER SRM-335TES/L VRHUNSKOG JAPANSKOG PROIZVOĐAČA ECHO - 5 godina garancije za privatne korisnike, 2 godine za poslovne korisnike!


Proizvođač: Echo

SRM-335TES/L je motorni trimer niskih vibracija, super laganog dizajna s iznimnom snagom koji ima za cilj povećanje učinkovitosti i udobnosti. 

EASY START - lagano paljenje, smanjuje napor potreban za pokretanje motora 

HIGH TORQUE Tehnologija visokog okretnog momenta dostupna je na ECHO trimerima te je jedinstvena karakteristika ECHO razvojnog odijela. Zahvaljujući HIGH TORQUE tehnologiji postiže se 50% više okretnog momenta na glavi za rezanje i omogućuje se manja potrošnja goriva, manja emisija ispušnih plinova, lakši su težinom, postižu se manje vibracije te je time vijek motora duži. 

OKRUGLI RUKOHVAT


ECHO ESENCIJA


Već više od 70 godina proizvodimo izdržljive i pouzdane proizvode. Sve počinje s inženjerima koji razumiju zahtjeve aplikacija i optimiziraju performanse, trajnost i ergonomiju. Slijede ih ljudi u proizvodnji koji su ponosni na ono što rade: stvaraju komponente prema zahtjevnim specifikacijama i sklapaju ih u proizvode vrijedne ECHO imena.

Motor je srce proizvoda i mi kontroliramo cijeli proces. Naš vertikalno integrirani sustav počinje od sirovog materijala i uključuje lijevanje, strojnu obradu, toplinsku obradu, poliranje i oplatu, sve izrađeno u Japanu. 

Da biste bili globalni lider, morate imati vrhunsku tehnologiju. Koristimo najnovije materijale za snagu i smanjenu težinu. Kompjuterizirani dizajn i proizvodnja dopuštaju nam da ispunimo uske tolerancije, osiguravajući superiorno prianjanje, završnu obradu i performanse. Roboti rade neumorno u suradnji s našim iskusnim suradnicima za učinkovito i koncizno sastavljanje naših proizvoda.

Prototipovi su testirani na terenu mjesecima kako bi se osiguralo da zadovoljavaju zahtjevne kriterije. Dijelovi se kontinuirano mjere kako bi se osiguralo da nema odstupanja. Sklopovi se testiraju na prikladnost te se svaki motor pokreće i mjeri kako bi se uvjerili da rade od prvog povlačenja. Nema pretpostavki i ne postoji ''dovoljno dobro''Tehnologija X serija
Zapremina 30.5 cm3
Snaga motora 1.04 kW / 1.41 KS
Težina 6.80 kg
Tehnologija Certifikat za CE
Tehnologija Easy start - lakše pokretanje stroja
Tehnologija Visoki okretni moment
Tehnologija Zatvorena ručka