TRIMER ECHO SRM-3610TU

TRIMER ECHO SRM-3610T/U

0,00 EUR 0,00 kn

Šifra: 116523

ECHO Motorni trimer model SRM-3610T/U
MOTORNI TRIMER VRHUNSKOG JAPANSKOG PROIZVOĐAČA ECHO - 5 godine garancije za privatne korisnike, 2 godine za poslovne korisnike!


Proizvođač: Echo

Opis proizvoda

ECHO Motorni trimer model SRM-3610T/U 
MOTORNI TRIMER VRHUNSKOG JAPANSKOG PROIZVOĐAČA ECHO - 5 GODINA GARANCIJE!!!

HIGH TORQUE - Tehnologija visokog okretnog momenta dostupna je na ECHO trimerima te je jedinstvena karakteristika ECHO razvojnog odijela. Zahvaljujući HIGH TORQUE tehnologiji postiže se 50% više okretnog momenta na glavi za rezanje i omogućuje se manja potrošnja goriva, manja emisija ispušnih plinova, lakši su težinom, postižu se manje vibracije te duži vijek trajanja motora. 
EASY START - tehnologija smanjuje napor potreban za pokretanje motora. Bez povratnog udara kod paljenja. 
DIGITAL C.D.I. - jamči optimalne performanse paljenja u svim uvjetima.
VELIKI ZRAČNI FILTAR - Filter s povećanom aktivnom površinom olakšava protok zraka što omogućuje optimalno izgaranje mješavine. Istodobno, kapacitet filtera produljuje servisne intervale i omogućuje nesmetano rukovanje u ekstremnim uvjetima. Rezultat su visoke performanse i izvrsno ubrzanje pri minimalnim uvjetima 
''U'' RUKOHVATECHO ESENCIJA
Već više od 70 godina proizvodimo izdržljive i pouzdane proizvode. Sve počinje s inženjerima koji razumiju zahtjeve aplikacija i optimiziraju performanse, trajnot i ergonomiju. Slijede ih ljudi u proizvodnji koji su ponosni na ono što rade: stvaraju komponente prema zahtjevnim specifikacijama i sklapaju ih u proizvode vrijedne ECHO imena.
Da biste bili globalni lider, morate imati vrhunsku tehnologiju. Koristimo najnovije materijale za snagu i smanjenu težinu. Kompjuterizirani dizajn i proizvodnja dopuštaju nam da ispunimo uske tolerancije, osiguravajući superiorno prianjanje, završnu obradu i performanse. Roboti rade neumorno u suradnji s našim iskusnim suradnicima za učinkovito i koncizno sastavljanje naših proizvoda.
Motor je srce proizvoda i mi kontroliramo cijeli proces. Naš vertikalno integrirani sustav počinje od sirovog materijala i uključuje lijevanje, strojnu obradu, toplinsku obradu, poliranje i oplatu, sve izrađeno u Japanu.
Prototipovi su testirani na terenu mjesecima kako bi se osiguralo da zadovoljavaju zahtjevne kriterije. Dijelovi se kontinuirano mjere kako bi se osiguralo da nema odstupanja. Sklopovi se testiraju na prikladnost te se svaki motor pokreće i mjeri kako bi se uvjerili da rade od prvog povlačenja. Nema pretpostavki i ne postoji ''dovoljno dobro''.

Snaga motora 1.43 kW / 1.94 KS
Zapremina 36.3 cm3
Težina 6.60 kg
Tehnologija X serija
Tehnologija Certifikat za CE
Tehnologija CDI tehnologija
Tehnologija Veliki filter zraka
Tehnologija U ručka
Tehnologija Visoki okretni moment
Zapremnina spremnika za gorivo (L)
0.85
Potrošnja goriva uz maksimalnu snagu motora (L / h)
0.92
Pumpa za podmazivanje
Da
Sustav za paljenje
TCI
Pomoć pri startu
Dekompresija
Rasplinjač
Membrana
Pogonska osovina (tip)
Čvrsta
Promjer pogonske osovine (mm)
7.0
Glavna cijev
25.0
Omjer prijenosa snage
1.62
Standardni uređaj za rezanje
Z5M10L
Standardni uređaj za rezanje (broj stavke)
X047-000332
Jamstvo
5 godina za privatne korisnike i 2 godine za komercijalne korisnike