PUHAČ ECHO ES-255ES


PUHAČ ES-255ES VRHUNSKOG JAPANSKOG PROIZVOĐAČA ECHO
5 godina garancije za privatne korisnike, 2 godine za poslovne korisnike!

Brand: Echo
Šifra: 114192
405,00 EUR

5 godina garancije za privatne korisnike, 2 godine  za poslovne korisnike!

ECHO ES-255ES profesionalni je puhač dizajniran kako bi povećao učinkovitost i udobnost te maksimizirao vašu produktivnost.

EASY START  - smanjuje napor potreban za pokretanje motora 

VELIKI ZRAČNI FILTARfiltar s povećanom aktivnom površinom olakšava protok zraka što omogućuje optimalno izgaranje mješavine. Istodobno, kapacitet filtara produljuje servisne intervale i omogućuje nesmetano rukovanje u ekstremnim uvjetima. Rezultat su visoke performanse i izvrsno ubrzanje pri minimalnim uvjetima.

POSI-LOCK SISTEM - za sigurne spojeve

EZ-LOCK SISTEMECHO ESENCIJA


Već više od 70 godina proizvodimo izdržljive i pouzdane proizvode. Sve počinje s inženjerima koji razumiju zahtjeve aplikacija i optimiziraju performanse, trajnost i ergonomiju. Slijede ih ljudi u proizvodnji koji su ponosni na ono što rade: stvaraju komponente prema zahtjevnim specifikacijama i sklapaju ih u proizvode vrijedne ECHO imena. 

Motor je srce proizvoda i mi kontroliramo cijeli proces. Naš vertikalno integrirani sustav počinje od sirovog materijala i uključuje lijevanje, strojnu obradu, toplinsku obradu, poliranje i oplatu, sve izrađeno u Japanu.

Da biste bili globalni lider, morate imati vrhunsku tehnologiju. Koristimo najnovije materijale za snagu i smanjenu težinu. Kompjuterizirani dizajn i proizvodnja dopuštaju nam da ispunimo uske tolerancije, osiguravajući superiorno prianjanje, završnu obradu i performanse. Roboti rade neumorno u suradnji s našim iskusnim suradnicima za učinkovito i koncizno sastavljanje naših proizvoda.

Prototipovi su testirani na terenu mjesecima kako bi se osiguralo da zadovoljavaju zahtjevne kriterije. Dijelovi se kontinuirano mjere kako bi se osiguralo da nema odstupanja. Sklopovi se testiraju na prikladnost te se svaki motor pokreće i mjeri kako bi se uvjerili da radi od prvog povlačenja. Nema pretpostavki i ne postoji ''dovoljno dobro''.

Snaga motora 0.79 kW / 1.07 KS
Zapremina 25.4 cm3
Težina 5.80 kg
Tehnologija Certifikat za CE
Tehnologija Easy start - lakše pokretanje stroja
Tehnologija POSI-LOCK
Tehnologija EZ sustav zaključavanja