BATERIJSKI SISTEM ECHO LBP-50-250/4.5Ah


BATERIJSKI SISTEM VRHUNSKOG JAPANSKOG PROIZVOĐAČA ECHO - 5 godina garancije za privatne korisnike, 2 godine za poslovne korisnike!

Brand: Echo
Šifra: 126842
330,00 EUR

LBP-50-250 japanskog proizvođača ECHO baterija je od 4.5Ah, smanjene težine koja uključuje: nisku razine buke, niske vibracije (manje stresa i umora za tijelo), niske troškove rada te nultu emisiju (bolje za okoliš u kojem radite). 

Naš sustav od 56 V, koristeći najbolju litij-ionsku tehnologiju, osigurava energiju visoke gustoće, u usporedbi s tradicionalnom, teškom, manje moćnom baterijskom tehnologijom.

Baterija 2.3Ah je lagana i udobna, dok 4.5Ah baterija nudi produženo vrijeme rada, što znači da radi jednako teško kao i vi. Brzi punjač osigurava da se baterija od 4Ah podigne na 80% kapaciteta za 48 min te 100% kapaciteta za 88 min - što znači manje vremena za gubljenje i potpuni fokus na posao.

Naše 2.3Ah i 4.5Ah baterije su kompatibilne s cijelim ECHO 56V baterijskim programom. To znači da čak i ako posjedujete više od jedne od naših proizvoda iz 56V baterijske serije, trebate kupiti samo jednu bateriju- dokaz da jedna veličina stvarno odgovara svima s ECHO rješenjem. 


ECHO ESENCIJA


Već više od 70 godina proizvodimo izdržljive i pouzdane proizvode. Sve počinje s inženjerima koji razumiju zahtjeve aplikacija i optimiziraju performanse, trajnost i ergonomiju. Slijede ih ljudi u proizvodnji koji su ponosni na ono što rade: stvaraju komponente prema zahtjevnim specifikacijama i sklapaju ih u proizvode vrijedne ECHO imena.

Motor je srce proizvoda i mi kontroliramo cijeli proces. Naš vertikalno integrirani sustav počinje od sirovog materijala i uključuje lijevanje, strojnu obradu, toplinsku obradu, poliranje i oplatu, sve izrađeno u Japanu.

Da biste bili globalni lider, morate imati vrhunsku tehnologiju. Koristimo najnovije materijale za snagu i smanjenu težinu. Kompjuterizirani dizajn i proizvodnja dopuštaju nam da ispunimo uske tolerancije, završnu obradu i performanse. Roboti rade neumorno u suradnji s našim iskusnim suradnicima za učinkovito i koncizno sastavljanje naših proizvoda.

Prototipovi su testirani na terenu mjesecima kako bi se osiguralo da zadovoljavaju zahtjevne kriterije. Dijelovi se kontinuirano mjere kako bi se osiguralo da nema odstupanja. Sklopovi se testiraju na prikladnost te se svaki motor pokreće i mjeri kako bi se uvjerili da rade od prvog povlačenja. Nema pretpostavki i ne postoji ''dovoljno dobro''.