MOTORNA PILA ECHO CS-7310SX


ECHO Motorna pila model CS-7310SX
MOTORNA PILA VRHUNSKOG JAPANSKOG PROIZVOĐAČA ECHO - 5 godina garancije za privatne korisnike, 2 godine za poslovne korisnike!

Brand: Echo
Šifra: 121791
1.300,00 EUR
Besplatna dostava

ECHO CS-7310SX profesionalcima donosi istinsku snagu i upravljivost. Snažni dvotaktni motor od 73,5 cm³ stvara ogroman okretni moment i pruža iznimne performanse rezanja za tešku sječu. Teška samo 6,8 kg s ergonomskom i robusnom konstrukcijom, idealna je za najzahtjevnije profesionalne poslove. Magnezijeve pločice znače da je tijelo izuzetno čvrsto i otporno.


Robusna, moćna i vrlo upravljiva

CS-7310SX dizajnirana je od temelja za profesionalnu upotrebu u šumarstvu. Svaka komponenta i svaka značajka posebno su dizajnirane za stvaranje alata u koji se možete pouzdati iz dana u dan.


Sustav centrifugalnog odvajanja prašine

Novo razvijeni uređaj za pročišćavanje zraka G-force masivno smanjuje potrebu za održavanjem čuvajući unutarnje dijelove od prašine i krhotina.


Značajke za profesionalce

Rotirajući hvatač lanca od plastike. Bočni zatezač lanca za jednostavno podešavanje lanca. Zatvarač sa preklopnom ručicom za jednostavno nadolijevanje goriva ili ulja. Standardne matice sa osiguračem. G-FORCE sustav za pročišćavanje zraka i veliki zračni filter. Prozirni spremnik za gorivo, jednostavan prikaz razine goriva.

Tehnologija Certifikat za CE
Tehnologija CDI tehnologija
Tehnologija G-FORCE - odstranjivač nečistoća
Tehnologija Radni zub
Tehnologija Bočni napinjač lanca
Tehnologija Automatsko zaustavljanje
Napon 50,4 V