MOTORNA PILA ECHO DCS-310


ECHO Motorna pila model DCS-310
MOTORNA PILA VRHUNSKOG JAPANSKOG PROIZVOĐAČA ECHO - 5 godina garancije za privatne korisnike, 2 godine za poslovne korisnike!

Brand: Echo
Šifra: 125180
391,53 EUR
Besplatna dostava

ECHO Motorna pila model DCS-310 
MOTORNA PILA VRHUNSKOG JAPANSKOG PROIZVOĐAČA ECHO - 5 GODINA GARANCIJE!!!


PREDNOSTI PROIZVODA

Izvođenje

 • Brzina lanca 15,8 m/s max
 • Elektronička kontrola momenta povećava brzinu motora prilikom rezanja
 • Snažan i robustan motor bez četkica od 1000 W
 • Sustav rezanja s uskim zarezima povećava učinkovitost rezanja
 • 3 godine jamstva (pod uvjetom)

Udobnost

 • Dobra raspodjela težine za ravnotežu i smanjen umor
 • Mala težina i kompaktan dizajn za bolju upravljivost i manje napora
 • Preko oblikovan mekani materijal na stražnjoj ručki osigurava dobru kontrolu i udobnost
 • Zahtijeva vrlo ograničeno održavanje u usporedbi s benzinskim proizvodom

Sigurnost

 • Elektronička kočnica lanca za zaštitu operatera
 • Meki start za sigurnu upotrebu čak i od strane neiskusnih korisnika
 • Lanac pile ograničava povratni udar i vibracije
 • Elektronička zaštita od preopterećenja štiti alat i bateriju od oštećenja u slučaju preopterećenja ili kvara faze

Vrijeme rada

 • 24 min. (baterija LBP-36-80)
 • 41 min. (baterija LBP-36-150)


Model DCS-310 je baterijska pila  smanjene težine koji uključuje: jednostavno korištenje (nema više punjenja goriva ili hladnog pokretanja), nisku razine buke, niske vibracije (manje stresa i umora za tijelo), niske troškove rada te nulte emisije (bolje za okoliš u kojem radite). 

Naš sustav od 40 V, koristeći najbolju litij-ionsku tehnologiju, osigurava energiju visoke gustoće, u usporedbi s tradicionalnom, teškom, manje moćnom baterijskom tehnologijom.

Serija ECHO baterija odgovara svakom poslu, velikom ili malom. Baterija 2Ah je lagana i udobna, dok 4Ah baterija nudi produženo vrijeme rada, što znači da radi jednako teško kao i vi. Brzi punjač osigurava da se baterija od 2Ah podigne na 80% kapaciteta za samo 24 minute, a 4Ah za 48 minuta - što znači manje vremena za gubljenje i potpuni fokus na posao.

Naše 2Ah i 4Ah baterije su kompatibilne s cijelim ECHO 40V baterijskim programom. To znači da čak i ako posjedujete više od jedne od naših proizvoda iz 40V baterijske serije, trebate kupiti samo jednu bateriju - dokaz da jedna veličina odgovara svima s ECHO rješenjem. 

Vrijeme rada: 32 min (4Ah baterija), 133 min (16Ah baterija)

ECHO ESENCIJA

Već više od 70 godina proizvodimo izdržljive i pouzdane proizvode. Sve počinje s inženjerima koji razumiju zahtjeve aplikacija i optimiziraju performanse, trajnost i ergonomiju. Slijede ih ljudi u proizvodnji koji su ponosni na ono što rade: stvaraju komponente prema zahtjevnim specifikacijama i sklapaju ih u proizvode vrijedne ECHO imena. 

Motor je srce proizvoda i mi kontroliramo cijeli proces. Naš vertikalno integrirani sustav počinje od sirovog materijala i uključuje lijevanje, strojnu obradu, toplinsku obradu, poliranje i oplatu, sve izrađeno u Japanu.

Da biste bili globalni lider, morate imati vrhunsku tehnologiju. Koristimo najnovije materijale za snagu i smanjenu težinu. Kompjuterizirani dizajn i proizvodnja dopuštaju nam da ispunimo uske tolerancije, osiguravajući superiorno prianjanje, završnu obradu i performanse. Roboti rade neumorno u suradnji s našim iskusnim suradnicima za učinkovito i koncizno sastavljanje naših proizvoda. 

Prototipovi su testirani na terenu mjesecima kako bi se osiguralo da zadovoljavaju zahtjevne kriterije. Dijelovi se kontinuirano mjere kako bi se osiguralo da nema odstupanja. Sklopovi se testiraju na prikladnost te se svaki motor pokreće i mjeri kako bi se uvjerili da rade od prvog povlačenja. Nema pretpostavki i ne postoji ''dovoljno dobro''. 


Napon 50,4 V