MOTORNE ŠKARE ZA ŽIVICU ECHO HCR-1501


MOTORNE ŠKARE ZA ŽIVICU ECHO HCR-1501 VRHUNSKOG JAPANSKOG PROIZVOĐAČA ECHO - 5 godina garancije za privatne korisnike, 2 godine za poslovne korisnike!

Brand: Echo
Šifra: 118038
490,00 EUR

ECHO HCR-1501 motorne su škare za živicu laganog i ergonomskog dizajna sa savršenim balansom koji povećava preciznost i smanjuje umor kod korisnika. Također, HCR-1501 je dvostruki rezač živice te ima laserski obrezane dvostruke lopatice za dugotrajnu oštrinu s efektivnom dužinom rezanja od 499 mm.

VELIKI ZRAČNI FILTAR filtar s povećanom aktivnom površinom olakšava protok zraka što omogućuje optimalno izgaranje mješavine. Istodobno, kapacitet filtara produljuje servisne intervale i omogućuje nesmetano rukovanje u ekstremnim uvjetima. Rezultat su visoke performanse i izvrsno ubrzanje pri minimalnim uvjetima.

POSI-LOCK SISTEM - sistemska tehnologija za sigurne spojeve


ECHO ESENCIJA


Već više od 70 godina proizvodimo izdržljive i pouzdane proizvode. Sve počinje sa inženjerima koji razumiju zahtjeve aplikacija i optimiziraju performanse, trajnost i ergonomiju. Slijede ih ljudi u proizvodnji koji su ponosni na ono što rade: stvaraju komponente prema zahtjevnim specifikacijama i sklapaju ih u proizvode vrijedne ECHO imena.

Motor je srce proizvoda i mi kontroliramo cijeli proces. Naš vertikalno integrirani sustav počinje od sirovog materijala i uključuje lijevanje, strojnu obradu, toplinsku obradu, poliranje i oplatu, sve izrađeno u Japanu.

Da biste bili globalni lider, morate imati vrhunsku tehnologiju. Koristimo najnovije materijale za snagu i smanjenu težinu. Kompjuterizirani dizajn i proizvodnja dopuštaju nam da ispunimo uske tolerancije, osiguravajući superiorno prianjanje, završnu obradu i performanse. Roboti rade neumorno u suradnji s našim iskusnim suradnicima za učinkovito i koncizno sastavljanje naših proizvoda. 

Prototipovi su testirani na terenu mjesecima kako bi se osiguralo da zadovoljavaju zahtjevne kriterije. Dijelovi se kontinuirano mjere kako bi se osiguralo da nema odstupanja. Sklopovi se testiraju na prikladnost te se svaki motor pokreće kako bi se uvjerili da rade od prvog povlačenja. Nema pretpostavki i ne postoji ''dovoljno dobro''.Zapremina 21.2 cm3
Snaga motora 0.58 kW / 0.79 KS
Težina 5.10 kg
Tehnologija Certifikat za CE
Tehnologija Veliki filter zraka
Tehnologija POSI-LOCK