MOTORNE ŠKARE ZA ŽIVICU ECHO HCR-2020R


MOTORNE ŠKARE ZA ŽIVICU ECHO ECHO HCR-2020R VRHUNSKOG JAPANSKOG PROIZVOĐAČA ECHO - 5 godina garancije za privatne korisnike, 2 godine za poslovne korisnike!

Brand: Echo
Šifra: 121854
470,00 EUR

Motorne škare za živicu ECHO HCR-2020R profesionalni je stroj lake težine, dizajniran kako bi eliminirao umor od korištenja kroz ergonomsku i skladnu konstrukciju s brojnim kvalitetnim svojstvima:


VELIKI ZRAČNI FILTER - vrhunske performanse ubrzanja

VENTILACIJSKA STRAŽNJA PODLOGA

POSI-LOCK SISTEM - za sigurne spojeve

ANTIVIBRACIJSKI SISTEM tehnologija niskih vibracija. Vibracije prijete zdravlju, sigurnosti, produženom radnom vremenu korisnika ili korištenje čine neugodnim što znači da korisnik mora raditi više prekida u radu. Sve navedeno je spriječeno tehnologijom niskih vibracija te stroj omogućuje korisniku ugodan i brz rad.ECHO ESENCIJA

Da biste bili globalni lider, morate imati vrhunsku tehnologiju. Koristimo najnovije materijale za snagu i smanjenu težinu. Kompjuterizirani dizajn i proizvodnja dopuštaju nam da ispunimo uske tolerancije, osiguravajući superiorno prianjanje, završnu obradu i performanse. Prototipovi su testirani na terenu mjesecima kako bi se osiguralo da zadovoljavaju zahtjevne kriterije. Dijelovi se kontinuirano mjere kako bi se osiguralo da nema odstupanja. Sklopovi se testiraju na prikladnost te se svaki motor pokreće i mjeri kako bi se uvjerili da rade od prvog povlačenja. Nema pretpostavki i ne postoji ''dovoljno dobro''.