PUHAČ ECHO PB-255ES


ECHO puhač model PB-255ES
PUHAČ VRHUNSKOG JAPANSKOG PROIZVOĐAČA ECHO - 5 godina garancije za privatne korisnike, 2 godine za poslovne korisnike!

Brand: Echo
Šifra: 114194
405,00 EUR

Puhač ECHO PB-255ES posjeduje dizajn rotacijske kontrole koji smanjuje pritisak na ručni zglob te povećava razinu ugode i smanjuje umor pri korištenju. Sa svojim dvotaktnim motorom profesionalne kvalitete i mogućnostima za poboljšanje udobnosti, možete se osloniti na brz i učinkovit posao. 

EASY START - smanjuje napor potreban za pokretanje motora

VELIKI ZRAČNI FILTAR - filtar s povećanom aktivnom površinom olakšava protok zraka što omogućuje optimalno izgaranje mješavine. Istodobno, kapacitet filtara produljuje servisne intervale i omogućuje nesmetano rukovanje u ekstremnim uvjetima. Rezultat su visoke performanse i izvrsno ubrzanje pri minimalnim uvjetima.

POSI-LOCK SISTEM - sistemska tehnologija za sigurne spojeve

EZ-LOCK SISTEM


ECHO ESENCIJA


Već više od 70 godina proizvodimo izdržljive i pouzdane proizvode. Sve počinje sa inženjerima koji razumiju zahtjeve aplikacija i optimiziraju performanse, trajnost i ergonomiju. Slijede ih ljudi u proizvodnji koji su ponosni na ono što rade: stvaraju komponente prema zahtjevnim specifikacijama i sklapaju ih u proizvode vrijedne ECHO imena.

Motor je srce proizvoda i mi kontroliramo cijeli proces. Naš vertikalno integrirani sustav počinje od sirovog materijala i uključuje lijevanje, strojnu obradu, toplinsku obradu, poliranje i oplatu. 

Da biste bili globalni lider, morate imati vrhunsku tehnologiju. Koristimo najnovije materijale za snagu i smanjenu težinu. Kompjuterizirani dizajn i proizvodnja dopuštaju nam da ispunimo uske tolerancije, osiguravajući superiorno prianjanje, završnu obradu i performanse. Roboti rade neumorno u suradnji s našim iskusnim suradnicima za učinkovito i koncizno sastavljanje naših proizvoda. 

Prototipovi su testirani na terenu mjesecima kako bi se osiguralo da zadovoljavaju zahtjevne kriterije. Dijelovi se kontinuirano mjere kako bi se osiguralo da nema odstupanja. Sklopovi se testiraju na prikladnost te se svaki motor pokreće i mjeri kako bi se uvjerili da rade od prvog povlačenja. Nema pretpostavki i ne postoji ''dovoljno dobro''. 

Zapremina 25.4 cm3
Snaga motora 0.79 kW / 1.07 KS
Težina 4.80 kg
Maksimalna brzina zraka 85,3 m/s
Tehnologija Certifikat za CE
Tehnologija Easy start - lakše pokretanje stroja
Tehnologija Veliki filter zraka
Tehnologija POSI-LOCK
Tehnologija EZ sustav zaključavanja