PUHAČ ECHO PB-625


ECHO PUHAČ model PB-625
PUHAČ VRHUNSKOG JAPANSKOG PROIZVOĐAČA ECHO - 5 godina garancije za privatne korisnike, 2 godine za poslovne korisnike!

Brand: Echo
Šifra: 119933
485,00 EUR

ECHO PUHAČ PB-625 ima snažan dvotaktni motor od 58,2 cm3 i dolazi sa sustavom izolacije vibracija i ergonomskim okvirom ruksaka za veću udobnost korisnika. 

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA - intuitivne kontrole i značajke čine vaš posao laganim

VELIKI ZRAČNI FILTAR - filtar s povećanom aktivnom površinom olakšava protok zraka što omogućuje optimalno izgaranje mješavine. Istodobno, kapacitet filtara produljuje servisne intervale i omogućuje nesmetano rukovanje u ekstremnim uvjetima. Rezultat su visoke performanse i izvrsno ubrzanje pri minimalnim uvjetima.

POSI-LOCK SISTEM - sistemska tehnologija za sigurne spojeve

ECHO ESENCIJA

Već više od 70 godina proizvodimo izdržljive i pouzdane proizvode. Sve počinje sa inženjerima koji razumiju zahtjeve aplikacija i optimiziraju performanse, trajnost i ergonomiju. Slijede ih ljudi u proizvodnji koji su ponosni na ono što rade: stvaraju komponente prema zahtjevnim specifikacijama i sklapaju ih u proizvode vrijedne ECHO imena. 

Prototipovi su testirani na terenu mjesecima kako bi se osiguralo da zadovoljavaju zahtjevne kriterije. Dijelovi se kontinuirano mjere kako bi se osiguralo da nema odstupanja. Sklopovi se testiraju na prikladnost te se svaki motor pokreće i mjeri kako bi se uvjerili da rade od prvog povlačenja. Nema pretpostavki i ne postoji ''dovoljno dobro''.


Zapremina 58.2 cm3
Snaga motora 2.40 kW / 3.26 KS
Težina 10.30 kg
Tehnologija Certifikat za CE
Tehnologija Veliki filter zraka
Tehnologija POSI-LOCK