ŠTAPNA PILA ECHO PPT-300ES


ŠTAPNA PILA VRHUNSKOG JAPANSKOG PROIZVOĐAČA ECHO - 5 godina garancije za privatne korisnike, 2 godine za poslovne korisnike!

Brand: Echo
Šifra: 118861
815,00 EUR

Bez obzira o kakvom načinu korištenja se radi (hobi ili profesionalno), motorna štapna pila ECHO PPT-300ES zadovoljava sve potrebe brzim i jednostavnim pristupom. S ovim proizvodom se lako može raditi na visinama od šest do sedam metara, a zahvaljujući laganom teleskopu od fiberglasa možete sjeći dulje vrijeme bez umaranja.

EASY START - lagano paljenje, smanjuje napor potreban za pokretanje motora

VELIKI ZRAČNI FILTAR - filtar s povećanom aktivnom površinom olakšava protok zraka što omogućuje optimalno izgaranje mješavine. Istodobno, kapacitet filtara produljuje servisne intervale i omogućuje nesmetano rukovanje u ekstremnim uvjetima. Rezultat su visoke performanse i izvrsno ubrzanje pri minimalnim uvjetima.

POSI-LOCK SISTEM - sistemska tehnologija za sigurne spojeve

EZ-LOCK SISTEM


ECHO ESENCIJA 


Već više od 70 godina proizvodimo izdržljive i pouzdane proizvode. Sve počinje sa inženjerima koji razumiju zahtjeve aplikacija i optimiziraju performanse, trajnost i ergonomiju. Slijede ih ljudi u proizvodnji koji su ponosni na ono što rade: stvaraju komponente prema zahtjevnim specifikacijama i sklapaju ih u proizvode vrijedne ECHO imena.

Motor je srce proizvoda i mi kontroliramo cijeli proces. Naš vertikalno integrirani sustav počinje od sirovog materijala i uključuje lijevanje, strojnu obradu, toplinsku obradu, poliranje i oplatu, sve izrađeno u Japanu.

Da biste bili globalni lider, morate imati vrhunsku tehnologiju. Koristimo najnovije materijale za snagu i smanjenu težinu. Kompjuterizirani dizajn i proizvodnja dopuštaju nam da ispunimo uske tolerancije, osiguravajući superiorno prianjanje, završnu obradu i performanse. Roboti rade neumorno u suradnji s našim iskusnim suradnicima za učinkovito i koncizno sastavljanje naših proizvoda. 

Prototipovi su testirani na terenu mjesecima kako bi se osiguralo da zadovoljavaju zahtjevne kriterije. Dijelovi se kontinuirano mjere kako bi se osiguralo da nema odstupanja. Sklopovi se testiraju na prikladnost te se svaki motor pokreće i mjeri kako bi se uvjerili da rade od prvog povlačenja. Nema pretpostavki i ne postoji ''dovoljno dobro''.

Snaga motora 0.93 KW / 1.27 KS
Zapremina 28.1 cm3
Duljina držača 2860 mm
Tehnologija Certifikat za CE
Tehnologija Easy start - lakše pokretanje stroja
Tehnologija Veliki filter zraka
Tehnologija EZ sustav zaključavanja
Tehnologija POSI-LOCK