TRIMER ECHO SRM-3611T


ECHO Motorni trimer model SRM-3611T MOTORNI TRIMER VRHUNSKOG JAPANSKOG PROIZVOĐAČA ECHO - 5 godina garancije za privatne korisnike, 2 godine za poslovne korisnike!

Brand: Echo
Šifra: 123000
810,00 EUR

Zamjena za:

Trim za travu SRM-3611T s 36,3 cm3 i pilot ručkom. Poboljšana verzija svog prethodnika SRM-3610T, s novim poklopcem koji pruža bolji pregled i olakšava obrezivanje oko drveća i drugih prepreka. Novi dodatak za upravljač također osigurava brzi početak rada i koristi minimalan napor za upotrebu trimera za travu.

Izuzetno visok okretni moment, do 50% veći od prethodnih modela. Veliki okretni moment znači velike performanse rezanja, a postavljanjem deblje žice trimera svoj trimer za travu možete koristiti za teže poslove. S malim motorom, malim vibracijama i iznenađujuće laganim, ovo je nevjerojatno dobar trimer za travu koji može brzo usporediti izvedbu rezanja s većim strojevima.

SRM-3611T ima motor u kombinaciji s najboljim karakteristikama četverotaktnih i dvotaktnih motora: stabilne performanse u teškim radnim uvjetima, niska razina buke i niske emisije štetnih plinova. Radi s miješanim gorivom, što znači da ne morate provjeravati razinu ulja.

Tehnologija X serija
Tehnologija Easy start - lakše pokretanje stroja
Tehnologija Veliki filter zraka
Snaga motora 0.79 kW / 1.07 KS