TRIMER ECHO SRM-520ES/U


ECHO Motorni trimer model SRM-520ES/U
MOTORNI TRIMER VRHUNSKOG JAPANSKOG PROIZVOĐAČA ECHO - 5 godina garancije za privatne korisnike, 2 godine za poslovne korisnike!

Brand: Echo
Šifra: 114210
1.005,00 EUR

ECHO Motorni trimer model SRM-520ES/U MOTORNI TRIMER VRHUNSKOG JAPANSKOG PROIZVOĐAČA ECHO - 5 GODINA GARANCIJE!!! 

ANTIVIBRACIJSKI SISTEM - tehnologija niskih vibracija. Vibracije prijete zdravlju, sigurnosti, produženom radnom vremenu korisnika ili korištenje čine neugodnim što znači da korisnik mora raditi više prekida u radu. Sve navedeno je spriječeno tehnologijom niskih vibracija te stroj omogućuje korisniku ugodan i brz rad. 
EASY START - tehnologija smanjuje napor potreban za pokretanje motora. Bez povratnog udara kod paljenja. 
DIGITAL C.D.I. - jamči optimalne performanse paljenja u svim uvjetima.
VELIKI ZRAČNI FILTAR - Filtar s povećanom aktivnom površinom olakšava protok zraka što omogućuje optimalno izgaranje mješavine. Istodobno, kapacitet filtara produljuje servisne intervale i omogućuje nesmetano rukovanje u ekstremnim uvjetima. Rezultat su visoke performanse i izvrsno ubrzanje pri minimalnim uvjetima.
''U'' RUKOHVAT

  ECHO - japanski proizvod uz 5 godina jamstva!
     ECHO je japanski proizvođač visokokvalitetnih alata za vanjsku upotrebu s tradicijom većom od 40 godina!
     *Svi ECHO alati pokriveni su 5-godišnjim jamstvom za sve privatne korisnike, za komercijalne korisnike jamstvo je 2 godine .
srm.jpg
DVOSTUPANJSKI SUSTAV FILTERA ZRAKA
Profesionalni 2-stupanjski sustav filtera za zrak jamči znatno duži vijek trajanja trimera.

ULAZI ZA ZRAK NA STARTERU
To osigurava da lišće i prljavština ne dopiru dalje od startera što značajno smanjuje napor čišćenja.

IZVRSTAN ANTIVIBRACIJSKI SUSTAV
Novi sustav protiv vibracija značajno smanjuje vibracije tijekom rada, čime se osigurava veća udobnost prilikom rada.

EKOLOŠKI PRIHVATLJIV
ECHO pridaje veliku važnost prijateljskom odnosu prema okolišu. Konstantan napredak u tehnologiji katalizatora doveo je ECHO čak i ispod najstrožih propisa o emisijama plina.

5 GODINA JAMSTVA
Proizvođač daje petogodišnje jamstvo za ovaj uređaj svim privatnim korisnicima
ECHO ESENCIJA 
Već više od 70 godina proizvodimo izdržljive i pouzdane proizvode. Sve počinje s inženjerima koji razumiju zahtjeve aplikacija i optimiziraju performanse, trajnost i ergonomiju. Slijede ih ljudi u proizvodnji koji su ponosni na ono što rade: stvaraju komponente prema zahtjevnim specifikacijama i sklapaju ih u proizvode vrijedne ECHO imena.
Motor je srce proizvoda i mi kontroliramo cijeli proces. Naš vertikalno integrirani sustav počinje od sirovog materijala i uključuje lijevanje, strojnu obradu, toplinsku obradu, poliranje i oplatu, sve izrađeno u Japanu.
Da biste bili globalni lider, morate imati vrhunsku tehnologiju. Koristimo najnovije materijale za snagu i smanjenu težinu. Kompjuterizirani dizajn i proizvodnja dopuštaju nam da ispunimo uske tolerancije, osiguravajući superiorno prianjanje, završnu obradu i performanse. Roboti rade neumorno u suradnji s našim iskusnim suradnicima za učinkovito i koncizno sastavljanje naših proizvoda. 
Prototipovi su testirani na terenu mjesecima kako bi se osiguralo da zadovoljavaju zahtjevne kriterije. Dijelovi se kontinuirano mjere kako bi se osiguralo da nema odstupanja. Sklopovi se testiraju na prikladnost te se svaki motor pokreće i mjeri kako bi se uvjerili da rade od prvog povlačenja. Nema pretpostavki i ne postoji ''dovoljno dobro''.

Tehnologija X serija
Snaga motora 2.16 kW / 2.94 KS
Zapremina 50.2 cm3
Težina 9.00 kg
Tehnologija Certifikat za CE
Tehnologija Easy start - lakše pokretanje stroja
Tehnologija Veliki filter zraka
Tehnologija Anti vibe
Tehnologija U ručka
Snaga motora 0.77 kW / 0.97 KS